Vatandaşlar Gönül Rahatlı İle Alışveriş Yapabiliyor

Ertuğrul Gazi, Güllübağlar ve Cumartesi Sahil Pazarında görevli Zabıta ekipleri tarafından vatandaşların satın aldığı ürünlere tartı denetimi gerçekleştirildi.

Ertuğrul Gazi, Güllübağlar, Sahil Pazarının muhtelif yerlerine yerleştirilen Belediyeye ait hassas terazilerle yapılan ölçümler alış veriş yapan vatandaşlardan büyük takdir topladı. Tartı denetiminin yanı sıra satışa sunulan ürünlerde görünür biçimde ve anlaşılır şekilde yazılmış fiyat etiketi bulundurulup bulundurulmadığı da ekiplerce kontrol edildi.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte normale dönen sebze meyve fiyatlarıyla birlikte başta Pendik Cumartesi Sahil Pazarı olmak üzere tüm semt pazarları alış verişe gelen vatandaşlarca dolduruluyor. Vatandaşların neşeyle alış verişlerini yapabilmesi ve evlerine mutlu dönebilmeleri için tüm semt pazarlarında pazarların kuruluşundan toplanmasına kadar haftanın yedi günü Zabıta ekipleri hizmet veriyor.

Ülkemizin ve İstanbul’un sayılı büyük pazarları arasında yer alan sahil pazarının yanı sıra vatandaşlar ilçe genelinde gönül rahatlığıyla on dokuz semt pazarında alış verişlerini yapabilir. Tüm pazar alanlarında pazar çalışma saatleri boyunca ekip bulundurulmakta olup fiyat etiketi, tartı gibi anlık şikayetler pazar içinde görevli Zabıta personeline iletebileceği gibi Belediye Çağrı Merkezine ait 444 81 80 numaralı telefona da her türlü talep, öneri ve şikayetler iletebilmektedir.

''MALTEPE KİTAP GÜNLERİ''BAŞLADI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN İLK KEZ ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE 10 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL ZABITA TEŞKİLATININ 198. YIL DÖNÜMÜNÜ ZABITA EKİPLERİYLE KUTLADI
ADD GENEL MERKEZİ'NDEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE DESTEK
KARTAL BELEDİYESİ VE İBB'DEN AMATÖR KULÜPLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ
ÜSKÜDAR’DA ÜCRETSİZ UYGULANACAK HPV AŞISI İÇİN BAŞVURULAR ALINMAYA BAŞLADI
STRES SAÇI BEYAZLATIYOR
İBB 9 EYLÜL İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İSKİ İŞ BİRLİĞİ İLE ALT YAPI HAMLESİ