TÜSİAD BAŞKANI ORHAN TURAN VE YİK BAŞKANI ÖMER ARİF ARAS'A YURT DIŞI YASAĞI

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ile TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras, haklarında başlatılan soruşturmada adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Aras genel kuruldaki konuşmasında son dönemdeki tutuklamalar, kayyım atamaları ve sorumluluk alınmayan felaketlerin toplumda ‘güveni sarstığını’ söylemişti.

Turan da ekonomide ‘her şeyin yolunda olmadığını’ söyleyerek, “Yolsuzluk, dolandırıcılık, karaborsa haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak galiba artık şirket kurmaktan daha kolay” demişti.

İktidar yetkilileri TÜSİAD’a ‘had bildirmiş’, İstanbul başsavcılığı 14 Şubat’ta Aras hakkında ‘adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs’ ve ‘gerçeğe aykırı bilgiyi alenen yayma’ gerekçesiyle soruşturma başlatmıştı.

Başsavcılık Aras’ın ardından bugün Turan hakkında soruşturma açmış, Turan ile Aras ifadelerinin alınması için İstanbul Adliyesi’ne götürülmüştü.ANKA‘nın haberine göre Turan ve Aras, yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ÖĞRENCİLERE İŞLETME ŞARTI
BAŞKAN AHMET CİN, KARLA MÜCADELEYİ AKOM’DA TAKİP EDİYOR
KARTAL BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
A MİLLİ KADIN FUTBOL TAKIMI'NIN YUNANİSTAN MAÇI PENDİK STADYUMUNDA OYNANACAK
PENDİK BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINDAN PESİAD'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
GENÇLERE KAHVE, BAŞKAN YILDIRIM’DAN
TÜSİAD BAŞKANI ORHAN TURAN VE YİK BAŞKANI ÖMER ARİF ARAS'A YURT DIŞI YASAĞI
AKOM'DAN İSTANBUL İÇİN 3 GÜNLÜK KAR YAĞIŞI UYARISI
İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ
MASTER EUROLİG'DE OLGUN LERMİ SEZONU FİNALİ HEYECANI!