Tarımda kalkıma hamlesinin başlatan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney Ata tohumu buğdaydan elde edilen simitleri Yerli Malı Haftası nedeniyle öğrencilerle paylaştı.
Susurluk Belediyesi 75 Kg Ata Tohumu buğday ile başladığı yolculukta 13 Ton buğday üretimine ulaşmıştı. Susurluk Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nda ata tohumu buğdaydan üretilen ekmek, simit ve unlu mamüller halkın beğenisiyle sofralarda yer bulurken aile ekonomisine de katkı sağlıyor.
Yerli Malı Haftası dolayısıyla Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri okullarda Susurluk Belediyesi'nin üretimine topraktan başladığı Simitleri çocuklarla buluşturdu.