PENDİK'TE İPEK HALI VE BOŞNAK KLİMLERİ SERGİSİ AÇILDI

Pendik Sanat Akademisi yıl sonu sergileri kapsamında hazırlanan “İpek halı ve boşnak kilimleri” sergisi açıldı. Eserleri vatandaşlarla birlikte inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Cin emeklerinden dolayı kursiyerleri tebrik etti.

Pendik Sanat Akademisi yıl sonu sergileri kapsamında hazırlanan “İpek halı ve boşnak kilimleri” sergisi açıldı. Eserleri vatandaşlarla birlikte inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Cin emeklerinden dolayı kursiyerleri tebrik etti.

Pendik Sanat Akademisi Yıl Sonu Sergilerinde sıra "İpek halı ve Boşnak kilimleri" sergisine geldi. Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde düzenlenen sergide kursiyerler, büyük bir sabır ve emekle dokudukları halı ve kilimleri sergileme fırsatı buldu. Sosyal yaşamdan dini figürlere kadar farklı motiflerde dokunmuş eserleri vatandaşlarla birlikte inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Cin, emeklerinden dolayı kursiyerleri tebrik ederek başarılar diledi. 13 Temmuz’a kadar açık kalacak sergide ziyaretçiler için bir de halı dokuma tezgahı sergileniyor.

SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR 0-1 AMEDSPOR
RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ OTOBÜS BİLET FİYATLARI ZAMLANDI
PENDİK'TE GÜNLÜK 12 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ VERİLİYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN’A ÖZEL GEZİ PROGRAMI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN RAMAZAN AYINA ÖZEL CAMİ VE TÜRBE ZİYARETLERİ
ADD GENEL MERKEZİNDEN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ MESAJI
İSTANBUL VALİLİĞİ BAZI METRO İSTASYONLARINI GEÇİCİ OLARAK KAPATTI
PENDİK'TEN GAZZE'YE 3000 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ
PESİAD GELENEKSEL İFTAR SAFRASINDA ÜYELERİYLE BULUŞTU
NİYAZİ GÜNERİ;''YARGININ BAĞIMSIZLIĞI KORUNMALI VE YIPRATILMAMALIDIR''