PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI

Cumhuriyet Bayramının 96.yılı tüm yurtta coşku ve heyecan içerisinde kutlanıyor. 28 Ekim'de başlanan kutlama törenleri Pendik'te de devam etti. Sahil alanında gerçekleştirilen kutlama törenlerine Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in önderliğinde kutlandı.

Sahil alanında düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına; Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal,Pendik Garnizon Komutanlığı,Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman,Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz,MHP Pendik İlçe Başkanı Yüksel Cebe ve Yönetimi,CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak ve Yönetimi,CHP İBB Meclis Üyesi Tarık Balyalı,ADD Pendik Şube Başkanı Muhammet Gülenç,Türk Eğitim-Sen 6 Nolu Şube Başkanı Sami Çelik,Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Mevlüt Usta,İyi Parti Pendik İlçe Yönetimi,Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sefa Altunparlar ve Yönetimi ile çok sayıda sivil toplum kuruluşları hazır bulundu.

Tören sırasıyla çelenk sunumu yapılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile sona erdi. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Valilik tarafından alınan karar doğrultusunda Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlarının çelenk koyması dışında başka partilerin çelenk sunmaması yasağı Pendik'te de delindi.Yasağa aldırmayan STK mensupları çelenklerini  koyarak töreni tamamladılar.

Haber/ Hatice ODABAŞ

''MALTEPE KİTAP GÜNLERİ''BAŞLADI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN İLK KEZ ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE 10 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL ZABITA TEŞKİLATININ 198. YIL DÖNÜMÜNÜ ZABITA EKİPLERİYLE KUTLADI
ADD GENEL MERKEZİ'NDEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE DESTEK
KARTAL BELEDİYESİ VE İBB'DEN AMATÖR KULÜPLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ
ÜSKÜDAR’DA ÜCRETSİZ UYGULANACAK HPV AŞISI İÇİN BAŞVURULAR ALINMAYA BAŞLADI
STRES SAÇI BEYAZLATIYOR
İBB 9 EYLÜL İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İSKİ İŞ BİRLİĞİ İLE ALT YAPI HAMLESİ