PENDİKSPOR BAŞKANI VE YÖNETİMİ YEREL BASINLA BİR ARAYA GELDİ

12 Eylül’de Olağanüstü Kongre sonucunda Pendikspor’un yeni başkanı seçilen Mustafa Şahinyılmaz Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 Pendikspor Tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mustafa Şahinyılmaz Pendikspor’un önümüzdeki sezonda çok daha iyi yerlere geleceğini söyledi.

Şahinyılmaz Pendikspor’un Olağanstü kongre kararı almasının gerekçesinin dışarıdan Yönetime giren 5 sponsorla anlaşma sonucu  alındığını belirtti.

Pendikspor'un Satılması Söz Konusu Değil

Mustafa Şahinyılmaz konuşmasında Pendikspor’a yabancı olmadığını gerek trübinlerde, gerekse yönetimde olsun her daim bu camianın içerisinde yer aldığını belirtti. Şahinyımaz kamuoyunda dillendirilen Pendikspor satılıyormu? Sorusunun gerçeği yansıtmadığını belirterek böyle bir konu gündemimizde yer almıyor. Pendikspor’un satılması söz konusu değildir. Biz yeni yönetim olarak Pendiksporu daha ileriye taşıma gayretiyle seçildik. Önümüzdeki süreçte de bunu hep birlikte göreceğiz’’dedi.

Pendik Belediyesi Yıllarca Pendikspor'a Destek Verdi Vermeye de Devam edecektir

Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz Pendikspor’un borçlu giden bir spor kulübü olmadığını belirterek kurum içerisinde finans kaynaklı sorunların yaşanmadığını söyledi. Şahinyılmaz Pendik Belediyesi’nin yıllarca Pendikspor’a destek verdiğini vurgulayarak ‘’Bundan sonraki süreçte de belediyemizin desteği sürecek’’dedi.

Mustafa Şahinyılmaz; Altyapıdan gelen çok iyi sporcularımız var. Başarılı olmaları taktirde başka kulüplere transferleri de olacaktır. Pendikspor’un başarılı olması için biz yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız’’diye konuştu.

Haber/ Hatice ODABAŞ

ERENKÖY KURAN KURSU'NUN 8. HAFIZLIK İCAZET TÖRENİ PENDİK'TE GERÇEKLEŞTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NİN 'MALZEMENİ AL GEL ATÖLYESİ BAŞLIYOR
“YOL HİKAYELERİ” RESİM SERGİSİ BAŞLADI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADINLARA DESTEK;KADIN EMEĞİ PAZARI KAPILARINI AÇTI
KARTAL'DA CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI HEYECANI BAŞLIYOR
ŞEHRİN ŞAİRLERİ ŞİİR GRUBU KARTAL'DA SAHNE ALDI
PENDİK SİVASLILAR DERNEĞİ ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
KADIKÖY’DE, 29 EKİM KUTLAMALARI MEŞALE YAKMA TÖRENİ İLE BAŞLADI
KARTAL BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE İÇME SUYU DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
PENDİKSPOR ERZURUMSPOR İLE 0-0 BERABERE KALDI