PENDİK BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ÖZEL TERAVİH ETKİNLİĞİ

Pendik Belediyesi, Pendik Müftülüğü iş birliğiyle Hz. Ömer Camii'nde (Çocuklu Camii) çocuklara yönelik özel bir etkinlik düzenledi. 

 Teravih namazı sonrası mehter takımı eşliğinde fener alayı yürüyüşü, ilahiler ve özel ikramlarla dolu program, miniklerin camii sevgisini pekiştirdi.



Pendik Belediyesi ve Pendik Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte çocuklar, Hz. Ömer Camii'nin (Çocuklu Camii) manevi atmosferinde unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşadı. Manevi atmosferin yoğun olarak hissedildiği program, çocuklara camii sevgisinin aşılanmasına ve Ramazan ayının manevi değerlerinin yaşanmasına katkı sağladı.

Etkinlik kapsamında teravih namazının kılınmasının ardından çocuklar ve aileleri için renkli bir program hazırlandı. Mehter takımı eşliğinde düzenlenen fener alayı yürüyüşü büyük ilgi görürken, mehter konseri katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Ayrıca zikirler, ilahiler, maniler ve tekerlemelerle etkinliğe manevi bir hava katıldı. Çocuklar için özel olarak hazırlanan etkinlik alanında pamuk şeker ve patlamış mısır ikramında bulunularak minik misafirlerin keyifli vakit geçirmesi sağlandı.

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLAR İLK İFTARINI BAŞKAN AMCALARIYLA BİRLİKTE AÇTI
KARTAL BELEDİYESİ KREŞ ÖĞRENCİLERİNE SİVİL SAVUNMA GÜNÜ'NDE AFET EĞİTİMİ
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR 0-2 ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ
BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSELER VE 22 ŞÜPHELİ ADLİYE'YE SEVK EDİLDİ
12 ÇİFTİN NİKÂHI BAŞKAN YILDIRIM TARAFINDAN KIYILDI
PENDİK KIZILAY BU RAMAZAN AYNDA DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI
KARTALLILAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ
"ZAMANIN İZLERİNDE SANATA YOLCULUK" SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
BİRGAD TARİHİ İSTASYON CAFE'DE ÜYELERİYLE BULUŞTU