PENDİK BELEDİYESİ SEDİR VE ÇAM AĞAÇLARINDAN ORMAN KURUYOR

Kente yeşil alan kazandırmak adına her fırsatı değerlendiren Pendik Belediyesi transplantasyon (ağaç taşıma) yöntemiyle eski Engelsiz Yaşam Merkezindeki ağaçları Fatih Mahallesi'ne taşıyarak 70 ağaçlık orman kuruyor.


Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında bulunan eski Engelsiz Yaşam Merkezi, yeni yeri olan Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hizmete girdi.

Eski binanın çevresindeki ağaçların bir kısmı transplantasyon (ağaç taşıma) yöntemiyle yeni hizmet binasının etrafına dikildi. Geriye kalan ağaçlar ise yine aynı yöntemle Fatih Mahallesi’ne taşınıyor. 70 kadar sedir ve çam ağacı özel taşıma kamyonuyla Harbiye Sokak’taki boş araziye getirilerek dikiliyor. Bir hafta sonra bitirilmesi hedeflenen taşıma işlemiyle Fatih Mahallesi’nde küçük bir orman kurulmuş olunacak.

NİYAZİ GÜNERİ:''ASILSIZ HABER YAPAN BASIN KURULUŞLARIYLA İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK''
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN YAZ TEMİZLİĞİ MESAİSİ
ÜMRANİYE’DE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LABORATUVARI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
BAŞKAN AHMET CİN PENDİKSPORLU FUTBOLCULARI ZİYARET ETTİ
GÜMÜŞHANE'DE 4.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN CHP'YE SERT TEPKİ
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN KİPTAŞ İDDİALARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
PENDİK’E 6 YILDA 15 MİLYAR 500 MİLYONLUK REKOR YATIRIM
DOĞUM YARDIMI BAŞVURULARI BAŞLADI
ÜMRANİYESPOR:0-SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR:0