ÖZLENEN İKİLİ TİYATROYLA DÖNÜŞ YAPTI

Uzun yıllardır Türk halkının beğeni ile izlediği ikili olan Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey yeni oyunları ile izleyicilerin karşısına çıktı. Uzun yıllar sonra Anadolu turnesine çıkarak tiyatro yapan ikili izleyicileri kahkahaya boğdu.

 

İrfan Kangı'nın yönettiği Emlakçıyı Beklerken oyunu ile seyirciyi güldürmeye devam ediyorlar. Sinema 74 olarak hizmet vermiş yapıyı Sahne 74 olarak değiştirip, Yasemin Yalçın Tiyatro Sahnesi oyunlarını burada oynuyorlar. Ayrıca Sahne 74 ‘de konuk oyunlar sahneleniyor ve konserlerde veriliyor. Ayrıca Yasemin Yalçın Tiyatro olarak Anadolu turneleri ile farklı illerde seyircilerle buluşuyorlar.

İrfan Kangı'nın yönettiği Emlakçıyı Beklerken oyununda, Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey yanında usta isimlerde yer almakta Ziya Kürküt, Melek şahin, Ecmel iş ve Kahraman Sivri,  Sertaç Akkaya, Eylül İlbey.  Sahne 74 ‘de izlediğimiz oyunda, koltuklar tamamen dolmuş ve seyirci oyun boyunca büyük keyif aldı. Oyun sonrası, oyuncular seyircilerden gelen olumlu tepkilerle çok utlu olduklarını ilettiler.

''MALTEPE KİTAP GÜNLERİ''BAŞLADI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN İLK KEZ ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE 10 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL ZABITA TEŞKİLATININ 198. YIL DÖNÜMÜNÜ ZABITA EKİPLERİYLE KUTLADI
ADD GENEL MERKEZİ'NDEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE DESTEK
KARTAL BELEDİYESİ VE İBB'DEN AMATÖR KULÜPLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ
ÜSKÜDAR’DA ÜCRETSİZ UYGULANACAK HPV AŞISI İÇİN BAŞVURULAR ALINMAYA BAŞLADI
STRES SAÇI BEYAZLATIYOR
İBB 9 EYLÜL İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İSKİ İŞ BİRLİĞİ İLE ALT YAPI HAMLESİ