MARMARAY'DA PANİK!

Sabah saatlerinde Gebze Florya istikametine giden Marmaray arızalandı. Trenleri acil boşaltın anonsu ardından yolcular istasyondan indirildi.

Sürekli olarak yaşanan Marmaray teknik arızalarına bu sabah enteresan anonslar da eklendi.

Sürekli olarak yaşanan Marmaray teknik arızalarına bu sabah enteresan anonslar da eklendi. Yenimahalle'de 'istasyonu acil boşaltın' anonsu duyulurken, Florya durağında yolcular trenden indirildi. İstasyon görevlileri teknik arıza olduğu bilgisini verdi. Detaylı açıklama bekleniyor

.Bu sabah Marmaray’ı kullanmak isteyen İstanbullular enteresan anonslarla karşılaştı. İstasyon görevlileri teknik bir arıza olduğu bilgisini verdi. Saat 07:00 sularında Halkalı’dan Florya’ya gelen Marmaray treni Yenimahalle istasyonunda durdu. İstasyona gelindiğinde ‘istasyonu acil boşaltın’ anonsu yapıldı.

Bunun üzerine yolcular şaşkınlıkla karışık panikle istasyonu terk etmeye hazırlanırken bir süre istasyonda beklediler. Ardından vatmanın ‘anons doğru değildir’ açıklaması üzerine trene geri dönüldü.

Saat 07:40 sularında ise Gebze istikametinden Florya istasyonuna gelen trende ise yolcular trenden indirildi ve tren Gebze istikametine geri döndü. Yolcular indirilerek bir sonraki trene bindiler.

''MALTEPE KİTAP GÜNLERİ''BAŞLADI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN İLK KEZ ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE 10 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL ZABITA TEŞKİLATININ 198. YIL DÖNÜMÜNÜ ZABITA EKİPLERİYLE KUTLADI
ADD GENEL MERKEZİ'NDEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE DESTEK
KARTAL BELEDİYESİ VE İBB'DEN AMATÖR KULÜPLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ
ÜSKÜDAR’DA ÜCRETSİZ UYGULANACAK HPV AŞISI İÇİN BAŞVURULAR ALINMAYA BAŞLADI
STRES SAÇI BEYAZLATIYOR
İBB 9 EYLÜL İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İSKİ İŞ BİRLİĞİ İLE ALT YAPI HAMLESİ