KENTİN SESİ PENDİK İLÇE KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ'I AĞIRLADI

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) Pendik Kent Konseyi ve Pendik Belediye Başkanlığı işbirliğinde hazırlanan ''Kentin Sesi'' programı Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız'ı konuk etti.

Moderatörlüğünü Melda Kuyucu Kılıç tarafından gerçekleştirilen programda Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız'ın hayatından kesitler sunuldu. Eğitim hayatı ve bu güne kadar görevde bulunduğu ilçe ve beldeler üzerinde hoş sohbet ortamının yaratıldığı programda Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız'ın eşi ile tanışması ele alınarak anılar yad edildi.

Kentin Sesi Programına konuk olan Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız Üniversite öğrenimi gördüğü yıllarda üst sınıflarda eğitim gören bir arkadaşının şiirini başarıyla seslendirerek izleyicilerden büyük alkış aldı. Kaymakam Mehmet Yıldız programda kendisine sorulan sorulara içtenlikle yanıt vererek en son görev yeri olan Pendik'te olmanın gururunu taşıdığını söyledi.

Yıldız program içerisinde kitap okumanın önemi üzerinde durarak gençlere kitap okumalarını tavsiye etti.Kentin Sesi programı PEFHEM TSM Korosu sanatçıları yanısıra TRT İstanbul Ses Sanatçısı  Melda Kuyucu Kılıç'ın muhteşem şarkılarıyla sona erdi.

Kentin Sesi programında PESİAD bünyesinde  bu yıl  hayata geçirilen “PESİAD Cumhuriyetimizin 100.Yılı Hatıra Ormanı” hakkında Sosyal İşler Birim Başkan Yardımcımız Sn. Süleyman GENÇ bilgilendirmelerde bulundu.

Program; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız'a çiçek takdiminde bulunması ardından fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ KURTKÖY MAHALLE ESNAFINI ZİYARET ETTİ
KADIKÖY BELEDİYESİ, MEME KANSERİNDE ERKEN TANININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ
ÇAMLIK BELMA BEĞEN CAMİİ AÇILIŞI YARIN GERÇEKLEŞİYOR
BAŞKAN KÖYMEN ''KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ ŞARTI''INI I İMZALADI
MURAT KURUM'DAN MALATYA DEPREMİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
ÜMRANİYE’DE SPOR SEFERBERLİĞİ: 100 OKULA 3.267 SPOR MALZEMESİ VERİLDİ
KARTAL BELEDİYESİ VE İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ İLE ''EVLİLİK OKULU'' YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
KREDİ KARTI BORCU YAPILANDIRMASINDA YENİ DÖNEM 1 KASIM'DA BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN VELİLERE TOPLANTI