KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ENGELLİLERE EKPSS TERCİHLERİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMET

Kartal Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) tercihleri kapsamında engelli bireylere yönelik ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sundu.

 

 

ÖSYM’nin 16 Ocak 2025 tarihinde “2025-EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması” başlıklı duyurusu sonrası planlamalarını yapan Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Engelli Danışma ve Koordinasyon Birimi uzmanları,, hazırlıklarını tamamlayarak 4 gün boyunca vatandaşlara ücretsiz bir şekilde EKPSS Tercih Danışmanlığı hizmeti sundu.

 

Uzmanların, engelli vatandaşların EKPSS tercihlerinde doğru adım atmalarını sağlamak amacıyla verdikleri ücretsiz danışmanlık hizmetleri, Engelli Danışma ve Koordinasyon Birimi’nde yüz yüze ve telefon aracılığı ile iletişim kurularak gerçekleştirildi.

Bilgilendirme ve yönlendirme çalışmalarının yapıldığı danışmanlık hizmeti süresince tercih yapacak olan çok sayıda engelli vatandaşa, engellilik durumlarına göre uygun bölümlere yönelik tercih danışmanlığının yanı sıra; tercihleriyle ilgili kafalarına takılan tüm konularda da yardımcı olundu.

Kartal Belediyesi’nin ücretsiz olarak sunduğu hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, uzmanların verdiği danışmanlık hizmetinin, süreci doğru yönetmelerini sağladığını ifade ederek Kartal Belediyesi ailesine teşekkür etti.

PENDİK'TE ESKİ KOCA DEHŞETİ! ÖZBEK KADIN EVİNDE HAYATINI KAYBETTİ
ÜMRANİYELİ SPORCU BOSPHORUS ÇEYREK MARATON YARIŞLARI'NDA ŞAMPİYON OLDU
KAVAKPINAR ULUHAN CADDES'NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
FATİH KORKUSUZ 8. CUMHURBAŞKANI MERHUM TURGUT ÖZAL'IN ANMA PROGRAMINA KATILDI
PESİAD YEREL BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
CHP MİLLETVEKİLİ MAHMUT TANAL İMAMOĞLU'NUN İMZA KAMPANYASINA DESTEK VERMEK İÇİN PENDİK'E GELDİ
PENDİK'TE SİGORTASIZ ARAÇ KULLANAN SÜRÜCÜYE 24.997 TL PARA CEZASI KESİLDİ
PROF.DR.OĞUZ ÖZYARAL'DAN ELEKTRONİK SİGARA UYARISI:''TATLI AROMALARIN ARDINDA ZEHİR SAKLI''
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GAZZE İÇİN ADALET ÇAĞRISI
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA BİR İLK! ÜÇLÜ PİST DÖNEMİ BAŞLADI