"KANIT” FOTOĞRAF SERGİSİ ÜMRANİYE’DE ZİYARETE AÇILDI

İsrail’in Gazze’ye 7 Ekim 2023 tarihinde başlattığı saldırılarda işlenen savaş suçlarını belgeleyen “KANIT – The Evidence” başlıklı fotoğraf sergisi, Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyarete açıldı.

 

Anadolu Ajansı (AA) muhabirlerinin sahada çektiği karelerden oluşan sergi, 28 Ekim’e kadar ziyaretçilerle buluşacak.

İsrail’in Gazze’ye yönelik insan hakları ihlallerini ve uluslararası hukukun çiğnenmesini gözler önüne seren sergi, aynı isimle yayımlanan kitapla da destekleniyor. Fotoğraflar, İsrail’in hastaneler, okullar, ibadethaneler ve sivil altyapı tesislerine yönelik saldırılarını belgeleyerek, Uluslararası Ceza Mahkemesi’ndeki soruşturmalara ışık tutacak nitelikte.

Binlerce insanın hayatını kaybettiği ve on binlercesinin yerinden edildiği bu saldırılara tanıklık eden Anadolu Ajansı muhabirleri, uluslararası kamuoyuna gerçeği ulaştırmayı hedefliyor. Sergi, Gazze’de yaşanan insanlık dramını tüm açıklığıyla ortaya koyarken, savaş suçlarına karşı adalet arayışının da simgesi olarak öne çıkıyor.

Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “KANIT” sergisi, 28 Ekim’e kadar ziyaretçilerini bekliyor.

PENDİK HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN MUHTEŞEM GECE
YASAL SINIRIN ÜZERİNDE ZAM YAPAN EV SAHİBİNE MAHKEMEDEN 'KÖTÜ NİYET TAZMİNATI' ŞOKU
PENDİK'TE PARK SAYISI 226'YA ÇIKTI
GAZETECİ MURAT AĞIREL VE TİMUR SOYKAN GÖZALTINA ALINDI
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR MKE ANKARAGÜCÜ'NÜ 2-1 MAĞLUP ETTİ
NİYAZİ GÜNERİ:''ASILSIZ HABER YAPAN BASIN KURULUŞLARIYLA İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK''
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN YAZ TEMİZLİĞİ MESAİSİ
ÜMRANİYE’DE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LABORATUVARI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
BAŞKAN AHMET CİN PENDİKSPORLU FUTBOLCULARI ZİYARET ETTİ
GÜMÜŞHANE'DE 4.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM