İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN DÜRDANE ÖZSELGİN HAKKINDA AÇIKLAMA

Çatalca pazar yerinde alış veriş yaptığı sırada bir vatandaşla tartışan ve tartışma sonucu gözaltına alınan Dürdane Özselgin ile ilgili İstanbul Valiliği açıklama yaptı.

İstanbul Valiliği, pazarda tartıştığı kadına AKP iktidarını eleştirerek "Yediler yediler doymadılar" dediği için gözaltına alınan ve ifadesinin ardından serbest bırakılan Dürdane Özselgin hakkında açıklama yaptı.

Valilik'ten yapılan açıklama şöyle:

Çatalca İlçemizde 28.11.2019 tarihinde gözaltına alınan (D.Ö) adlı şahsın, bazı basın yayın organlarında yer alan “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdiği için gözaltına alındı” haber ve iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır.

Çatalca İlçemizde 28.11.2019 Perşembe günü Cumhuriyet Meydanı’nda (N.Y) adlı şahsa hakaretlerde bulunan ve başörtüsüne yönelik saldırı gerçekleştiren (D.Ö) isimli şahıs, aynı gün saat 22.00 sıralarında gözaltına alınmıştır.

Şüphelinin gözaltına alınması ve yargı mercilerine sevki “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama ve hakaret” suçları olup, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI ÖN SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL ACI GÜNÜNDE GAZETECİ MURAT KARACA'YI YALNIZ BIRAKMADI
BAŞKAN AHMET CİN BASIN MENSUPLARIYLA SAHUR PROGRAMINDA BULUŞTU
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN SURİYE'DE YAPILAN ANLAŞMA İLE İLİŞKİN AÇIKLAMA
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL YALI YUNUS TOPSELVİ MAHALLE SAKİNLERİYLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
ÜMRANİYE BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KAYMAKAMLIK PERSONELİYLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
RAMAZAN AYI BOYUNCA FIRIN VE PASTANELERE SIKI DENETİM
SARIYER,ŞİŞLİ,MALTEPE VE ATAŞEHİR BELEDİYELERİNE OPERASYON! 32 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
9. VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU