İETT MİNİBÜSÜ PENDİK'TE KALDIRIMA ÇIKTI

Pendik Bahçelievler mahallesinde seyir halindeki İETT otobüsü aşırı yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak trafik levhalarına çarptı.

 

Pendik’te yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, kaldırıma çıktı. Faciaya ramak kalan kazada otobüs ağaca ve tabela direğine vurarak durabildi. Otobüste o sırada yolcu olmaması olası bir faciayı önledi.

Pendik Bahçelievler Mahallesinde seyir halinde olan bir İETT otobüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. İETT otobüsü, durağın bulunduğu kaldırıma çıkarak ağaca, dubalara ve trafik levhalarının bulunduğu direğe çarparak durabildi. Otobüsün kontrolden çıktığı kazada ortalık adeta savaş alanına döndü. Otobüste o sırada yolcu olmaması ve otobüsün durakta bekleyen vatandaşların arasına dalmaması olası bir faciayı önledi.

Kaza anına tanık olan vatandaş konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Otobüs yukarıdan aşağı gelirken yolun kaygan olması nedeniyle buradaki bariyerlere ve yön levhalarına çarparak ağacın burada durdu. Allah’tan yaralanma ya da can kaybı olmadı. Kaza mahallinde otobüs durağı vardı, yolcular da herhangi bir zarar görmedi. Şoför durağa dalmadan ağaca vurarak otobüsün hızını kesti” dedi.

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ KURTKÖY MAHALLE ESNAFINI ZİYARET ETTİ
KADIKÖY BELEDİYESİ, MEME KANSERİNDE ERKEN TANININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ
ÇAMLIK BELMA BEĞEN CAMİİ AÇILIŞI YARIN GERÇEKLEŞİYOR
BAŞKAN KÖYMEN ''KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ ŞARTI''INI I İMZALADI
MURAT KURUM'DAN MALATYA DEPREMİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
ÜMRANİYE’DE SPOR SEFERBERLİĞİ: 100 OKULA 3.267 SPOR MALZEMESİ VERİLDİ
KARTAL BELEDİYESİ VE İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ İLE ''EVLİLİK OKULU'' YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
KREDİ KARTI BORCU YAPILANDIRMASINDA YENİ DÖNEM 1 KASIM'DA BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN VELİLERE TOPLANTI