İBB'DEN EVCİL HAYVANLAR İÇİN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA YENİ DÜZENLEME

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle yeni alınan kararlar doğrultusunda bilgilendirme yayımladı.

Alınan kararlara doğrultusunda evcil hayvanlar kedi,köpek, kuş belli saatler aralığında toplu taşımayla yolculuk yapabilecek. 

İBB'den yapılan açıklamaya göre, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla konunun uzmanlarıyla bir üst kurul oluşturularak toplu ulaşım araçlarında kediköpek ve kuşların sahipleriyle seyahat edebilme şartları yeniden düzenlendi.

Buna göre metro, otobüs ve vapur gibi toplu ulaşım araçlarında rehber ve 5 kilogramdan hafif köpekler, kediler ve kuşlar gün boyu, 5 kilogramdan fazla köpekler ise 07.00-10.00 ve 16.00-20.00 saatleri dışında yolculuk yapabilecek.

Köpekler, ağızlık ve tasmalarıyla kediler, özel çantalarıyla kuşlar da kafesleriyle seyahat edebilecek.

FATİH KORKUSUZ 8. CUMHURBAŞKANI MERHUM TURGUT ÖZAL'IN ANMA PROGRAMINA KATILDI
PESİAD YEREL BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
CHP MİLLETVEKİLİ MAHMUT TANAL İMAMOĞLU'NUN İMZA KAMPANYASINA DESTEK VERMEK İÇİN PENDİK'E GELDİ
PENDİK'TE SİGORTASIZ ARAÇ KULLANAN SÜRÜCÜYE 24.997 TL PARA CEZASI KESİLDİ
PROF.DR.OĞUZ ÖZYARAL'DAN ELEKTRONİK SİGARA UYARISI:''TATLI AROMALARIN ARDINDA ZEHİR SAKLI''
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GAZZE İÇİN ADALET ÇAĞRISI
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA BİR İLK! ÜÇLÜ PİST DÖNEMİ BAŞLADI
TUZLA BELEDİYESİ 2024 FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E KÜFÜR EDEN OPET ÇALIŞANI İŞTEN ATILDI
DÜNYA ŞAMPİYONASINDA ZİRVEYE ÜMRANİYELİ İMZA!