CHP PENDİK KADIN KOLLARI BAŞKANI ZEYNEP TUNALI;''PARTİMİZ ATAERKİL DEĞİL, ATAMIZIN PARTİSİDİR"

CHP Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanlığı mahalle temsilcileri ve delegelerin de yer aldığı kahvaltı programında bir araya geldi.CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri ve Yönetiminin yer aldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.


CHP Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Tunalı kahvaltı sonrasında kısa bir konuşma yaparak İl Kadın Kolları önderliğinde Pendik'in 36 Mahallesi'nde hayata geçirilen kadın mahalle temsilciliklerine yönelik bilgilendirmelerde bulundu.

Tunalı; CHP'nin ataerkil bir parti olmadığına vurgu yaparak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Partisi olduğunu söyledi.Zeynep Tunalı oluşturulan yeni kadın temsilciliklerine birlikte halkın sorun ve taleplerinin değerlendirileceğini ve bu bağlamda halkın içinde halkla birlikte yol yürüyüp iktidar olacaklarını belirtti.Tunalı örgütlü kadınların dayanışmasının iller başta olmak üzere ilçe ve iktidarın de kazanılmasında başarı sağlayan temel unsurlar olduğuna vurgu yaparak birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak iktidar olacaklarını söyledi.

CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri kadınlara pozitif ayrımcılık yapılmasıyla ilgili kısa bir konuşma yaparak Pendik'te kendi dönemine kadar kadın Grupbaşkanvekili olmadığını bunun kendi döneminde gerçekleştirildiğini bilinmesini istediğini belirtti. Güneri CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in selamlarını getirdiğini ifade ederek Özgür Çelik'le Fevzi Çakmak Mahallesi başta olmak üzere Esenyalı'da esnaf ziyaretlerinde bulunduklarını ve bu ziyaretlerin halk nezdinde ise  yoğun bir ilgiyle karşılaşıldığını belirtti. Güneri esnaf ziyaretlerinin önemine değinerek esnafların ilk CHP'nin seçimden seçime esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdiği algısını ortadan kaldırıp halkla iç içe olacaklarını ve onların sorunlarının çözümü için çalışacaklarını belirtti. Niyazi Güneri ülkenin rahata kavuşması için bir erken seçim olması konusunu vatandaşa anlatılması gerektiğinin altını çizdi.

 

 

 

KARTAL'DA CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI HEYECANI BAŞLIYOR
ŞEHRİN ŞAİRLERİ ŞİİR GRUBU KARTAL'DA SAHNE ALDI
PENDİK SİVASLILAR DERNEĞİ ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
KADIKÖY’DE, 29 EKİM KUTLAMALARI MEŞALE YAKMA TÖRENİ İLE BAŞLADI
KARTAL BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE İÇME SUYU DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
PENDİKSPOR ERZURUMSPOR İLE 0-0 BERABERE KALDI
CHP PENDİK KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU
KARTAL'DA 19 EKİM MUHTARLAR BULUŞMASI
PENDİKSPOR BAŞKANI MAHMUT TÜRKOĞLU İSTİFA ETTİ
PENDİKSPOR PAZAR GÜNÜ ERZURUMSPOR FK İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK