BELEDİYE BAŞKANI KURBAN KESERKEN YARALANDI

Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın da kurban keserken yaralandı.

Kentte acemi kasaplar, hayvanların yatırılması ve kesilmesi sırasında vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, en yakın hastanelere başvurdu. Trabzon’da hastanelerde toplam 127 kişi, tedaviye alındı. 

Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın da kurban keserken yaralandı. Kolundan yaralanan Aydın, ilçe devlet hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi. 
 

Kurban keserken kendisini yaralayan Selahattin Gardaş, arkadaş kurbanı olduğunu belirterek, "Kurbanımızı kesmek için sabah hazırlandık. Kurbanlığı tutuyordum, arkadaşım kesiyordu.

O esnada kurbanlığımız kaçmaya çalışınca arkadaşım benim elimi kesti. Alçıya aldılar. Damarlarım hasar görmüş. Dikkatsizliğimize denk geldi. Hastaneye geldim. Öğrendim ki çok gelen olmuş” dedi.

FATİH KORKUSUZ'DAN İYİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI ŞAHİN TÜRKER'E ZİYARET
BAKAN MURAT KURUM DEPREMDEN EN ÇOK ETKİLENEN İLÇELERİ AÇIKLADI
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU; 47 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
ÜMRANİYE'DE 23 NİSAB COŞKUYLA KUTLANDI
MAKAM KOLTUKLARI 23 NİSAN'DA MİNİKLERE EMANET
ANAVATAN PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANI FATİH KORKUSUZ'DAN BAŞKAN YARDIMCISI ATAKAN YÜCE'YE ZİYARET
KARTALLI KADINLAR ''ATMA SAT!'' PAZARI'NDA BULUŞTU
ÜMRANİYE BELEDİYESİNDEN HIZLI MÜDAHALE: ÜMRANİYE DEPREME KARŞI TEYAKKUZDA
KÜTAHYA'DA 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ
PESİAD VE PEFHEM SIRA GECESİYLE GÖZ DOLDURDU