BAŞKAN YILDIRIM SON TENEFFÜSTE ÇOCUKLARIN YANINDA

Başkan İsmet Yıldırım, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Derse Mola, Enerjiyi Depola” başlıklı ara tatil çocuk oyunları ve etkinlik haftası programının kapanış töreninde çocuklarla bir araya geldi.

 

Ümraniye Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı ara tatilinde öğrencilere etkinlik ve faaliyetlerle dolu bir tatil armağan etti. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ara tatil programı ile çocuklar unutulmaz bir tatil yaşadı.

Yarıyıl tatilinde, 6-12 yaş aralığındaki çocuklar için tamamen ücretsiz olarak düzenlenen birbirinden keyifli aktivitelerle Ümraniyeli çocuklar, hem eğlenceli hem de öğretici bir tatil dönemi geçirdi. Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen Survivor Parkuru, Bowling, Hedef Top Atma, Sek Sek, Fasulye Atma, Tünel Topu, Reaksiyon, Çemberle Taş Kağıt Makas, Çemberle İş Birliği ve Masa Tenisi Topu Taşıma gibi birbirinden farklı oyun ve etkinliklerin yer aldığı faaliyetlerle çocuklar bir yandan sosyalleşirken bir yandan da fiziksel aktivitelerle zaman geçirme fırsatı buldu.

Etkinliğin son gününde çocuklarla bir araya gelen Başkan Yıldırım, taş-kağıt-makas ve labirent denge oyunu oynayarak çocukların heyecanına ortak oldu. Miniklerle keyifli anlar yaşayan Yıldırım, onların mutluluğunu paylaşırken ortaya renkli görüntüler çıktı.

Çocukların tatillerini hem eğlenceli hem de öğretici bir şekilde geçirmelerinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan İsmet Yıldırım, “Çocuklarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

PENDİK'TE ESKİ KOCA DEHŞETİ! ÖZBEK KADIN EVİNDE HAYATINI KAYBETTİ
ÜMRANİYELİ SPORCU BOSPHORUS ÇEYREK MARATON YARIŞLARI'NDA ŞAMPİYON OLDU
KAVAKPINAR ULUHAN CADDES'NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
FATİH KORKUSUZ 8. CUMHURBAŞKANI MERHUM TURGUT ÖZAL'IN ANMA PROGRAMINA KATILDI
PESİAD YEREL BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
CHP MİLLETVEKİLİ MAHMUT TANAL İMAMOĞLU'NUN İMZA KAMPANYASINA DESTEK VERMEK İÇİN PENDİK'E GELDİ
PENDİK'TE SİGORTASIZ ARAÇ KULLANAN SÜRÜCÜYE 24.997 TL PARA CEZASI KESİLDİ
PROF.DR.OĞUZ ÖZYARAL'DAN ELEKTRONİK SİGARA UYARISI:''TATLI AROMALARIN ARDINDA ZEHİR SAKLI''
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GAZZE İÇİN ADALET ÇAĞRISI
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA BİR İLK! ÜÇLÜ PİST DÖNEMİ BAŞLADI