BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN KARTALLILARA TEŞEKKÜR MESAJI

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde %54.77 oy oranı ile ikinci kez Kartal Belediye Başkanı seçilen Gökhan Yüksel seçimlerin ardından açıklama yaparak tüm kartallı seçmenlere teşekkür etti.

Yerel seçimlerde Kartal'da 158.555 oy alarak rakiplerine açık ara fark atan Başkan Gökhan Yüksel yeni dönemde eksik kalan işlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar yapacaklarını belirterek ''Kartal ve İstanbul'da herkes kazandı''dedi.

Yüksel açıklamasına şöyle devam etti;''Çok çalışmaya hem Kartal'ı güzelleştirmeye eksik kalan işlerimizi tamamlamaya, iyi yaptığımız işleri büyütmeye güzelleştirmeye Kartal'ın cazibesini arttıracak yeni merkezlerini oluşturacak spor salonlarından yaşam alanlarına,eğitim merkezlerinden teknoloji merkezlerine Kartallı ailelerin kendilerini daha iyi hissedeceği,daha çok iyi şeyler göreceği bir Kartallı yaratmak için daha çok koşacağız. İyi ki varsınız. Bu gücü sizlerden alıyoruz. Kartallı bir kardeşiniz evladınız ve arkadaşınız olarak daha fazla sorumlu hissediyorum.Bu anlamda ilk günden başlıyor hizmet koşumuz Kartal'da herkes kazandı.İstanbul'da herkes kazandı.Biz büyük bir aileyiz. Bütün komşularıma sevgilerimi selamlarımı iletiyorum''dedi.

''MALTEPE KİTAP GÜNLERİ''BAŞLADI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN İLK KEZ ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE 10 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL ZABITA TEŞKİLATININ 198. YIL DÖNÜMÜNÜ ZABITA EKİPLERİYLE KUTLADI
ADD GENEL MERKEZİ'NDEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE DESTEK
KARTAL BELEDİYESİ VE İBB'DEN AMATÖR KULÜPLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ
ÜSKÜDAR’DA ÜCRETSİZ UYGULANACAK HPV AŞISI İÇİN BAŞVURULAR ALINMAYA BAŞLADI
STRES SAÇI BEYAZLATIYOR
İBB 9 EYLÜL İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İSKİ İŞ BİRLİĞİ İLE ALT YAPI HAMLESİ