ANAVATAN PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANI FATİH KORKUSUZ MUHTAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Anavatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz ilçe genelinde muhtarlarla buluşmaya devam ediyor.

Korkusuz nezaket ziyaretleri kapsamında Güzelyalı mahalle muhtarımız Turgay Uzun’u muhtarlık binasında ziyaret ederek sorun ve talepleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Korkusuz mahalle bazında vatandaşların ihtiyaçları noktasında taleplerin giderilmesi için yetkililere görüşeceğinin sözünü verdi ve misafirperverliğinden ötürü Güzelyalı Mahalle  Muhtarı Turgay Uzun'a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Fatih Korkusuz daha sonra  Orhangazi Mahallesi Muhtarı  Hakan Tekkeşintekin’i ziyaret edip mahalle hakkında istişarelerde bulundu. Korkusuz ilgi ve nezaketlerinden dolayı Muhtar Hakan Tekeşintek'e teşekkür ederek başarı dileklerini iletti. 

PENDİK'TE ESKİ KOCA DEHŞETİ! ÖZBEK KADIN EVİNDE HAYATINI KAYBETTİ
ÜMRANİYELİ SPORCU BOSPHORUS ÇEYREK MARATON YARIŞLARI'NDA ŞAMPİYON OLDU
KAVAKPINAR ULUHAN CADDES'NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
FATİH KORKUSUZ 8. CUMHURBAŞKANI MERHUM TURGUT ÖZAL'IN ANMA PROGRAMINA KATILDI
PESİAD YEREL BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
CHP MİLLETVEKİLİ MAHMUT TANAL İMAMOĞLU'NUN İMZA KAMPANYASINA DESTEK VERMEK İÇİN PENDİK'E GELDİ
PENDİK'TE SİGORTASIZ ARAÇ KULLANAN SÜRÜCÜYE 24.997 TL PARA CEZASI KESİLDİ
PROF.DR.OĞUZ ÖZYARAL'DAN ELEKTRONİK SİGARA UYARISI:''TATLI AROMALARIN ARDINDA ZEHİR SAKLI''
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GAZZE İÇİN ADALET ÇAĞRISI
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA BİR İLK! ÜÇLÜ PİST DÖNEMİ BAŞLADI