AK PARTİLİ GENÇLERİN LÜKS HAYATLARI BİR AÇIP BİR KAPANDI

AK Partili gençlerin sosyal medya üzerinden lüks hayatlarını paylaşmaları bazı internet sitelerinde haber olunca hesaplar tek tek kapatıldı.

AK Partili gençlerin sosyal medya üzerinden lüks hayatlarını gözler önüne sermeleri üzerine bazı internet haber sitelerine konu olmuş lüks hayatlarının kaynağı sorgulanmıştı.

Kalyon Ajans'lı AK Partili gençler lüks hayatlarını sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak tepki çekmişti. AK Part'li gençlerin lükse olan şaşalı hayatları tepkilerin ardından paylaşımdan kaldırıldı.

AK Parti çocukları adıyla açılan hesaplarda milyonluk zenginliği gözler önüne seren AK Partili gençler gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarında ajansın adını silerek tüm fotoğrafları kaldırdılar. 

Milyonluk yatlarda "şehit güzelleme videoları" çeken Mehmet-Furkan Kaya kardeşlerin Erdoğan'la çekilen fotoğraflarını da paylaşan ‘AKP Çocukları’ adlı hesaptan yapılan açıklamada “Hesaplar kilitlenmiş, biolardan Kalyon Ajans silinmiş. Ne güzel. Ceplerine akıtılan kamu paralarıyla sürdükleri sefayı en azından bir kişinin bile daha az gözüne sokmalarını sağlayabildiysem ne mutlu bana” denildi.

''MALTEPE KİTAP GÜNLERİ''BAŞLADI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN İLK KEZ ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE 10 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL ZABITA TEŞKİLATININ 198. YIL DÖNÜMÜNÜ ZABITA EKİPLERİYLE KUTLADI
ADD GENEL MERKEZİ'NDEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE DESTEK
KARTAL BELEDİYESİ VE İBB'DEN AMATÖR KULÜPLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ
ÜSKÜDAR’DA ÜCRETSİZ UYGULANACAK HPV AŞISI İÇİN BAŞVURULAR ALINMAYA BAŞLADI
STRES SAÇI BEYAZLATIYOR
İBB 9 EYLÜL İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İSKİ İŞ BİRLİĞİ İLE ALT YAPI HAMLESİ