30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI PENDİK'TE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı Pendik'te törenlerle kutlandı. Pendik sahil alanında düzenlenen zafer kutlamalarına Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal ve çok sayıda sivil toplum örgütleri katılım sağladı.

Pendik’ te 30 Ağustos Zafer Bayramı programı, Pendik Atatürk Anıtı'nda düzenlenen tören ile başladı. Pendik Sahil Tören Alanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı programı,  Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, Pendik Tersane Komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin ve Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'nin, kurumlarını temsilen anıta çelenk sunması ile devam etti. Törene, askeri erkân, ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar da katıldı. Tören alanındaki program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından şiir okunması ile sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıldönümü kutlamaları Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile devam etti. Zafer Bayramı programı Kaymakamlık makamında tebriklerin kabul edilmesinin ardından sona erdi.

''MALTEPE KİTAP GÜNLERİ''BAŞLADI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN İLK KEZ ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE 10 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL ZABITA TEŞKİLATININ 198. YIL DÖNÜMÜNÜ ZABITA EKİPLERİYLE KUTLADI
ADD GENEL MERKEZİ'NDEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE DESTEK
KARTAL BELEDİYESİ VE İBB'DEN AMATÖR KULÜPLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ
ÜSKÜDAR’DA ÜCRETSİZ UYGULANACAK HPV AŞISI İÇİN BAŞVURULAR ALINMAYA BAŞLADI
STRES SAÇI BEYAZLATIYOR
İBB 9 EYLÜL İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İSKİ İŞ BİRLİĞİ İLE ALT YAPI HAMLESİ