- YEŞİLÇAY VE KAHVE TÜKETİMİ KALP KRİZİ RİSKİNİ YÜZDE 60 AZALTIYORJapon bilim insanları tarafından yapılan bir araştırmada yeşilçay ve kahve tüketen kişilerin inme başta olmak üzere kalp krizi riskini yüzde 60 oranında azalttığı açıklandı.06 Şubat 2021 Cumartesi 11:30SAĞLIK
- DSÖ'DEN LİMON VE ZENCEFİL KULLANIMIYLA İLGİLİ AÇIKLAMADünya Sağlık Örgütü Kornavirüse iyi geldiği gerekçesiyle tüketilen limon ve zencefil kullanımının Koranavirüs üzerinde etki gösterdiğinin kanıtlanmadığını belirtti.08 Nisan 2020 Çarşamba 08:49GÜNDEM
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2016 Özgür İstanbul