22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara7°C

PENDİK SİVASLILAR DERNEĞİ ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Pendik Sivaslılar Derneği Pendik dernek ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

PENDİK SİVASLILAR DERNEĞİ ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

21 Ekim 2024 Pazartesi 15:16

Ziyaretin ikinci toplantısı Aydos bölgesinde faliyet gösteren Hafik Beykonağı Hafik Bayramtepe Köyü derneği ile birlikte  Sivas'ın manevi önderlerinden önemli şahsiyet Ali Baba Sultan Hazretleri adına yapılan ilçemizde ki Ali Baba Sultan Ocağı Cemevinde bir araya geldi. Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Pendik Sivaslılar Derneği Başkanı Fatih Yıldız şu ifadelere yer verdi;

s2-017.jpg

''Hemşehrilerimiz ile birlik beraberlik içerisinde Pendikte Sivas adına yapacağımız çalışmalar ve programlar üzerine bilgi alışverişinde bulunduk. 

Toplantımıza Hemşehrimiz CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Hemşerimiz CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, Hemşehrimiz CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Ercan ile Hemşerimiz CHP Pendik Meclis Üyesi Erdem Bayraklı da katılım sağladı.

s3-011.jpg

Hemşerimiz CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’e Sivas Kartını, Sivasspor Forması ve Hediyemiz ile birlikte 22 Ekim Salı Günü yapılacak Sivas Türküleri Konser davetiyemizi takdim ettik.
Programa katılan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Ev sahipliğinden dolayı Alibaba Sultan Cem Evi Dedesi Tahir Aslandaş Dedeye, Hafik Beykonağı köyü dernek başkanımız Hasan Hüseyin Sarıpınara, Hafik Bayramtepe köyü dernek başkanımız Celal geçere birbirinden güzel hazırlanmış ikramları ile emeği geçen tüm ablalarımıza çok teşekkür ediyoruz.
Birlik Beraberliğimiz Daim Olsun.''dedi.

s4-004.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA