23 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara4°C

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDEN SÜLEYMAN TURAN:'' BİR ÇOK PARTİDEN TEKLİFLER GELİYOR''

İYİ Parti önceki dönem Pendik İlçe Başkanı ve aynı zamanda 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı olan Süleyman Turan İYİ Parti'den istifa etme gerekçesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDEN SÜLEYMAN TURAN:'' BİR ÇOK PARTİDEN TEKLİFLER GELİYOR''

09 Temmuz 2024 Salı 14:39

İYİ Parti'nin Pendik İlçe Başkanlığı dönemlerinde aktif siyaset dönemi yürüterek 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı olarak seçim yarışına giren Süleyman Turan istifasıyla ilgili açıklamalar gerçekleştirdi.

2-2-094.jpg

Ada Tesisleri'nde kahvaltı programında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Süleyman Turan İYİ Parti'nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde başarısız olduğuna vurgu yaparak daha sonra parti içerisinde meydana gelen bölünmeler nedeniyle istifa kararı aldığını söyledi.

3-20240709145715.jpg

SÜLEYMAN TURAN: ''AK PARTİ CHP VE DİĞER PARTİLERDEN DE  TEKLİFLER GELDİ''

Turan İYİ Parti'nin Olağan Kongresi'nde Koray Aydın'a destek verdiğini ifade ederek mevcut yönetimin kendisini iyi bir görev tebliğ etmesine rağmen bu teklifi kabul etmediğinin altını çizdi. Turan istifası ardından AK Parti'ye geçeceği iddialarına da açıklık getirerek CHP ve diğer partilerden teklifler geldiğini ancak AK Parti ile ilgili  herhangi bir anlaşmanın olmadığını söyledi.

''PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'E DESTEĞE HAZIRIM''

Süleyman Turan Pendik'te halka yönelik siyaset yapaya devam edeceğine vurgu yaparak Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in tek başına Pendik'i yönetemeyeceğini belirterek talep edilmesi halinde Pendik'e hizmet etme noktasında her zaman Ahmet Cin'e destek vereceğini ifade etti.

''AHMET CİN'İN BAŞARISIZLIĞINDAN ASLA GURUR DUYACAK BİR SİYASETÇİ DEĞİLİM''

Turan İYİ Parti'nin Türkiye genelindeki seçim başarısızlığı ile karşı karşıya kalmasına çok üzüldüğünü sözlerine ekleyerek bundan sonraki süreçte ise sadece üye olarak yoluna devam edeceğini belirtti. Süleyman Turan Pendik'te tüm yurttaşlara hizmet verme noktasında çalışacağını ifade ederek kendisinin başkaları gibi Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in başarısızlıklarından asla gurur duyamayacağının bilinmesi gerektiğini söyledi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA