21 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara14°C

DOĞRU PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Turna Şakar ve Yönetimi basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

DOĞRU PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN MENSUPLARIYLA  İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

07 Nisan 2023 Cuma 09:57

Doğru Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen iftar programına; Hür Düşünce Partisi Genel Başkanı Sultan Günaydın,Doğru Parti İstanbul İl Başkan Vekili Sedat Özkan, GİK Üyesi Tevfik Yılmaz ve çok sayıda yönetimi yer aldı. 

2-156.JPG

Basın mensuplarıyla gerçekleşen iftar programında kısa bir konuşma yapan Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Turna Şakar iftar programını sokakta düzenlemek istediklerini ancak 6 Şubatta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle depremzedeleri düşünerek bu karardan vazgeçtiklerini söyledi. Şakar 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan genel seçimlere yönelik ise Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu tarafından alınan bir karar doğrultusunda ülkenin bu günkü durumun göz önüne alınarak Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılçdaroğlu'na şartsız destek vererek sahada koordineli bir şekilde seçim çalışmalarını yürüteceklerini belirtti. Şakar Doğru Parti'nin aldığı bu karar  muhalefet etme hakkını elinden almadığını da altını çizerek  her zaman yanlışları söylemeye de devam edeceklerini söyledi. 

3-128.JPG

Hür Düşünce Partisi Genel Başkanı Sultan Günaydın; 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerin önemine değinerek devletin tüm kurumlarının işlevsiz hale getirilerek güvenin zedelendiğini ifade ederek şu anda ülkenin bu çıkmazdan kurtarılması için parti olarak Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destekleyerek çalışmalarını  yürüteceklerini söyledi.

4-090.JPG

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA