23 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara4°C

BAŞKAN YILDIRIM ETNOSPOR KÜLTÜR FESTİVALİNE KATILDI

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından düzenlenen 6. Etnospor Kültür Festivali’nin açılışına katılarak belediye tarafından açılan standı gezdi.

BAŞKAN YILDIRIM ETNOSPOR KÜLTÜR FESTİVALİNE KATILDI

09 Haziran 2024 Pazar 18:53

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın başkanlığında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda açılan festival 4 gün sürecek. Açılışta dünyaya barış mesajı vermek istediklerini söyleyen Bilal Erdoğan daha sonra etkinlikleri izledi.

1-066.jpeg

Festivalde Ümraniye Belediyesi Stant Açtı

Ümraniye Belediyesi tarafından açılan stantta geleneksel el sanatlarının hayat bulduğu kültürel eserler sergilendi. Geleneksel tahta baskı, yemeni, sepet yapımı, ahşap oyma, deri çanta yapımı, minyatür tezhip ve iğne oyası gibi ürünleri inceleyen vatandaşlar sergiye yoğun ilgi gösterdi. Başkan İsmet Yıldırım vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek, Karabağ Atları ile yapılan gösteriyi izledi.

3-2-004.jpeg

Etnospor Kültür Festivali'ne 30 ülkeden katılım sağlanıyor. 4 gün sürecek festivalde, geleneksel sporlar ve oyunlar, geleneksel sanatlar, gastronomi, sahne sanatları gibi birçok başlıkta etkinlikler düzenlenecek.

3-228.jpeg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA