19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C

"19 ULUSLARARASI GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI" PENDİK'TE BAŞLADI

Pendik Belediye Başkanlığı bünyesinde bu yıl 19.ncu kez düzenlenen" Uluslararası Geleneksel Sanatçılar Buluşması" Pendik'te gerçekleşen açılış töreniyle başladı.

"19 ULUSLARARASI GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI" PENDİK'TE BAŞLADI

13 Eylül 2024 Cuma 14:32

Haberin Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=aNheSUmvfoo

"Dokuma Sanatı" temasının ele alındığı Festivalde el emeği göz nuru ürünler standartlarda yerini aldı. Pendik sahil Meydanı'nda Başkan Ahmet Cin tarafından açılışı yapılan festival 10 gün boyunca sanatseverlere açık kalacak.

ana-2-038.JPG

BAŞKAN AHMET CİN;"HER KESİME HİTAP ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Festivalin açılışında kısa bir konuşma yaparak Pendik'te bir çok proje yaptıklarını ve bunun yanı sıra Uluslararası Festivallere ev sahipliği yapmaya devam edeceklerine vurgu yaparak her kesime hitap eden hizmetleri Pendiklilere buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

3-196.JPG

 Başkan Ahmet Cin açılışın ardından tüm standları gezerek usta öğreticilerden bilgi aldı.Dokuma standını ziyaret eden Başkan Ahmet Cin'e ve beraberindeki heyete elde dokunan Türk Bayrağı hediye edildi.

Açılışa; Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız,Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Saygın, Garnizon Komutanı Recep Erdinç Yetkin, Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç,AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya,MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya  ile birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

5-106.JPG4-149.JPGacilis-stand.JPG16-2.JPG

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA