• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 22 °C

KOCALİSPOR SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR'U 2-1 YENDİ

KOCALİSPOR SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR'U 2-1 YENDİ
Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Kocaelispor, deplasmanda Pendikspor'u Ryan Mendes'in golleriyle 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu..

 

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Pendikspor ile Kocaelispor kozlarını paylaştı..

Siltaş Yapı Pendik Stadyumu'nda oynanan mücadeleden galip ayrılan taraf, 2-1'lik skorla konuk takım oldu.

Kocaelispor'a galibiyeti getiren goller 37 ve 86. dakikalarda Ryan Mendes'ten geldi. Pendikspor'un 66. dakikada Emeka Eze ile bulduğu gol mağlubiyete engel olamadı.

Bu sonuçla ligdeki ikinci maçından da galip ayrılan Kocaelispor, puanını 6'ya yükseltti. Bu sezonki ilk yenilgisini alan Pendikspor ise 3 puanda kaldı.

Pendik Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sağlam, " Pendikspor, geçen sezon Süper Lig'den şanssız düştü. Ligin izlerini taşıyan, birçok oyuncusunu kadroda tutup bu sezon da iddiasını ortaya koyan iyi bir takım. Amacımız geçen hafta aldığımız galibiyeti daha değerli hale getirebilmekti. İddiamızı net ortaya koymak istedik. Önemli bir test karşılaşmasıydı." ifadelerini kullandı.

Maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını aktaran Ertuğrul Sağlam, "Devre arasında rakibimizin risk alacağını ve bu durumu avantaja çevirmemiz gerektiğini söyledim. İkinci yarıda baskı yedik. Oyuncu değişikliği yapacağımız sırada kalemizde golü gördük. Değişikliklerle oyuna müdahale ettik. Oyuncularımız 'Bu maçı böyle bitirmeyeceğiz' dediler. Bu maçın berabere bitmesi oyunun karşılığı değildi. Bize hak ettiğimiz galibiyeti getirecek golü bulduk. Baskı yediğimiz bölümde iyi takım refleksi de gösterdik. Bu galibiyeti Gölcük depreminde hayatını kaybeden Kocaelispor sevdalılarına ve taraftarına hediye ediyorum. Sezona 2'de 2 ile başlamak güzel oldu. Bu oyunun üzerine biraz daha koyarak yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Sağlam, 17 Ağustos 1999'da yaşanan Gölcük merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı diledi.

OSMAN ÖZKÖYLÜ''KADRO DERİNLİĞİMİZ ZAYIF''"

Siltaş Yapı Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, karşılaşmanın ilk yarısında beklentilerin uzağında kaldıklarını aktardı.

Ligin ilk haftasında maç oynayamamanın dezavantajını yaşadıklarını vurgulayan Özköylü, "Kocaelispor, ligin en favori takımlarından biri. Kadro kalitesi bizim çok üzerimizde. Maçın ilk yarısı büyük hayal kırıklığıydı. Bireysel hatalardan pozisyon verdik. İlk yarıdaki oyun benim ve Pendikspor'un oyunu değil. Beklentilerin çok uzağında oynadık. İlk yarıda bizim istediğimiz Pendikspor sahada yoktu." diye konuştu.

İkinci yarıda sistem ve oyuncu değişiklikleriyle toparlandıklarını kaydeden Osman Özköylü, şu değerlendirmeyi yaptı:

"İkinci yarıdaki oyun olumluydu. İstediğimiz oyuna yaklaştık. Maçı çevirip kazanmayı hak eder duruma geldik. İki basit hata, iki gol ve mağlupsunuz. Eksiklerimiz var. Kadro derinliğimiz zayıf. Bu lig, iyi ve tecrübeli oyuncuları gerektiren bir lig. Fark yaratacak oyunculara ihtiyacımız var. Yarışan takımı oluşturmak için daha fazla yarışmacı oyuncuya ihtiyacımız var. Böylece takım daha iyi sonuç almaya başlar. Üzgünüz ama ligin başındayız. Toparlanarak önümüzdeki maçları kazanmaya çalışacağız."dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.