• BIST 9801.51
  • Altın 3307.938
  • Dolar 35.8814
  • Euro 37.2604
  • İstanbul 5 °C
  • Ankara 4 °C

BAŞKAN AHMET CİN, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERİ ANDI

BAŞKAN AHMET CİN, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERİ ANDI
Belediye Başkanı Ahmet Cin, Kaynarca Merkez Camii’nde Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı.

Kaymakam Mehmet Yıldız ve vatandaşlarla birlikte dualar okuyan Başkan Ahmet Cin: “Depremin ilk gününden itibaren yardıma başladık. PEAK ekibimizle hemen Hatay’a gittik. Arama kurtarma çalışmalarına katıldık. Aşevi kurduk, depremzedelere sıcak yemek verdik. Allah milletimize bir daha böyle bir felaket yaşatmasın.” dedi.

p2-092.jpg

Pendik Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için anma programı düzenledi.Kaynarca Merkez Camii’nde sabah namazı sonrası dualar okundu, cemaate çorba ikram edildi. Kaymakam Mehmet Yıldız ve vatandaşlarla birlikte gerçekleşen programda hayatını kaybedenler bir kez daha anılmış oldu.

p3-057.jpg

“PEAK ekibimizle hemen bölgeye gittik”

Belediye Başkanı Ahmet Cin, depremin ilk gününden itibaren Pendik Belediyesinin yardım çalışmalarına başladığını vurgulayarak “Pendik Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerimiz PEAK ile hemen Hatay’a gittik. Arama kurtarma çalışmalarına katıldık. Aşevi kurduk, depremzedelere sıcak yemek verdik.  Allah milletimize bir daha böyle bir felaket yaşatmasın.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.