Program kapsamında ilk ziyaretini Pendik İlçe Sağlık Müdürü İsmail Arabacı'ya gerçekleştiren Anavatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz sağlık ve beslenme üzerine istişarelerde bulundu.
Başkan Fatih Korkusuz daha sonra Pendik Kültür Sanat Spor Kulübü (PEKSAD) Başkanı Yasin Gönder'i ziyaret etti. STK'ların toplumdaki önemine değinen Fatih Korkusuz, kültür ve sanatın toplumun birleştirici unsuru olduğunu söyledi. Hoş sohbet ortamında gerçekleşen nezaket ziyareti sonrasında PEKSAD Başkanı Yasin Gördeli'ye başarı dilekleri temenni edildi.
Anavatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz İlçe Başkan Yardımcısı Oğulcan Mutlu ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gözdenur Akaltın ile birlikte CHP Pendik ilçe Başkanı Niyazi Güneri'yi İlçe Başkanlığı'nda ziyaret etti.
Güncel konuların ele alındığı ziyarette Pendik'te mevcut sorunların çözümü üzerine kısa değerlendirme yapılarak CHP Pendik ilçe Başkanı Niyazi Güneri ve Yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür edildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.